Echipamente oftalmologice pentru centrul de sănătate din comuna Corbu, achiziționate de Rompetrol și Asociația “Dăruiește Aripi”

rompetrol corbu
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un centru de oftalmologie cu echipament modern deservește, de acum, localitățile Luminița Vadu și Corbu. Dotările au fost achiziționate de Rompetrol în parteneriat cu Asociația “Dăruiește Aripi”.

 

Rompetrol și Asociația Dăruiește Aripi au achiziționat și donat echipamente oftalmologice pentru centrul de sănătate din comuna Corbu, județul Constanța. 6.500 de oameni, din trei localități, apelează la serviciile acestui dispensar.

“Platforma Petromidia reprezintă un pilon economic de stabilitate pentru regiune, un angajator de top al judeţului Constanţa, un mare contribuabil la bugetul local, un investitor constant şi un partener pentru comunităţi. Avem 2000 de colegi care lucrează pe platformă, din care 135 locuiesc în comuna Corbu, iar prin acest proiect ne adresăm şi lor, şi tuturor celor care au nevoie de servicii de medicale pe plan local”, a declarant Felix Crudu, director Rompetrol Rafinare.

Anual, compania investește peste 500.000 de dolari pentru proiecte la nivel local, în regiunea Dobrogea, prin diferite parteneriate cu asociații, unități medicale, școli și autorități locale.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

 

Image