Image

Femeie înjunghiată chiar în sala de judecată de la Judecătoria Constanța

Femeie înjunghiată chiar în sala de judecată de la Judecătoria Constanța
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Scandal sângeros la Judecătoria Constanța. O femeie a fost tăiată de fostul concubin, în zona feței. Evenimentul nefericit s-a petrecut chiar în interiorul Judecătoriei. Polițiștii au deschis o anchetă. Atacatorul se află în custodia polițiștilor.

Potrivit replicaonline.ro, astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în incinta Judecătoriei Constanța s-ar afla o persoană care prezintă o plagă tăiată.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie, de 33 de ani, care ar fi fost tăiată, în zona feței, de către fostul concubin, de 44 de ani. Din primele cercetări, se pare că incidentul a avut loc în timp ce ambele persoane se aflau într-o sală de judecată, într-un proces civil.

Autorul se află în custodia polițiștilor, urmând a fi condus la audieri. Femeia a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, fiind conștientă și cooperantă. La acest moment, cercetările sunt în desfășurare.

Foto replicaonline.ro.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

Image
Image