Fetiță mâncată de vie de câinii maidanezi în Constanța! O asociație acuză mușamalizarea cazului

Asociația IREC solicită public demararea unor anchete de presă cu privire la moartea tragică a unei fetițe în vârstă de 3 de ani din localitatea Saraiu, județul Constanta, în data de 11 iunie 2021.
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Asociația IREC solicită public demararea unor anchete de presă cu privire la moartea tragică a unei fetițe în vârstă de 3 de ani din localitatea Saraiu, județul Constanta, în data de 11 iunie 2021.

„Solicităm publicarea raportului IML privind cauzele morții acestui copil întrucât avem informații pe surse că se încearcă mușamalizarea acestui caz pentru a disculpa Primăria Saraiu și pe doamna Primar Dorinela Irimia de vina pe care o poartă pentru moartea acestui copil în urma neîndeplinirii obligaţiei legale pe care o aveau să strângă câinii fără stăpân pentru că aceştia să nu fie un pericol pentru oamenii din localitate. În acest sens, se încearcă legitimarea ipotezei că micuţa a fost devorată de animale sălbatice nu de haitele de câini fără stăpân care există în număr mare pe raza localităţii şi despre care ştiu toţi locuitorii!

Totodată, sursa noastră de informaţii ne-a comunicat că doamna Primar Dorinela Irimia este naşa de botez a copilei devorate de câinii fără stăpân pe care aceasta avea datoria de serviciu să îi strângă de pe raza localităţii. Mai mult, doamna Primar Irimia este angajatorul tatălui fetiţei ucise de câini, ceea ce înseamnă că este foarte posibil ca aceasta să facă într-adevăr presiuni pentru a muşamaliza cazul şi a scăpa de răspunderea penală pentru moartea copilului.

Solicităm o poziţie publică din partea Inspectoratului de Poliţie Constantă în legătură cu acest caz: ce dovezi au ca acest copil a fost mai degrabă ucis şi devorat de animale sălbatice şi ce specie indica dovezile că ar fi aceastea mai degrabă decât că a fost ucis şi devorat de haitele de câini fără stăpân din localitate?

Nu este posibil să plătim cu viaţa copiilor noştri indiferența şi incompetența autorităţilor care nu ne pot garanta viaţa şi integritatea corporală, în condiţiile în care pentru eradicarea acestui flagel există cadru legislativ încă din 2013 de la tragicul caz Ionuţ Anghel”, spun cei de la Asociația IREC conform realitatea.net.

Image