Focuri de armă la primele ore ale dimineții

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Vineri dimineață, în stațiunea Mamaia, s-au auzit focuri de armă. Primele informații, publicate de replicaonline.ro, au relevat faptul că un conflict s-a iscat între mai mulți indivizi și bodyguarzii clubului Ego, în parcarea clubului. La un moment dat, unul dintre indivizi a scos o armă neletală și a tras un foc în plan vertical, apoi a urcat în mașină cu prietenii lui și a fugit, lăsând însă un amic în urmă, pe care l-a și lovit ușor cu autoturismul, din greșeală.
Indivizii recalcitranți au fost prinși rapid de Poliție.

Potrivit oamenilor legii, vineri, 16 august, în jurul orei 6.20, o patrulă mixtă formată din polițiști din cadrul stațiunii Mamaia și jandarmi din cadrul G.M.J. Tomis aflându-se în exercițiul funcțiunii, au observat mai multe persoane alergând, acestea povestind că a existat un conflict în zona unui club din stațiunea Mamaia.
Polițiștii au identificat un bărbat care acuza dureri și prezenta o hemoragie. S-a cerut ajutorul unui echipaj medical și bărbatul rănit a fost transportat la spital.
Polițiștii au stabilit faptul că în fața clubului ar fi avut loc o altercație între mai multe persoane, în urma căreia bărbatul ar fi fost lovit în zona feței, ulterior fiind accidentat de un autoturism, cu care mai multe persoane ar fi fugit. Una dintre persoanele implicate ar fi tras mai multe focuri de armă, cu un pistol cu muniție neletală. Au fost instituite filtre rutiere, iar în aproximativ jumătate de oră de la producerea evenimentului, polițiștii din Năvodari au identificat și oprit în trafic autoturismul căutat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Sursă foto replicaonline.ro.

Image
Image