Image

FOTO O mașină s-a rupt în două în urma unui accident pe A2 București – Constanța. Autovehiculul ar fi fost făcut din bucăți

accident a2 masina rupta
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

O mașină s-a  făcut pur și simplu bucăți într-un accident produs în weekend, la km 162 al A2 București – Constanța. Se pare că autoturismul, unul dintre cele trei implicate în eveniment, ar fi fost făcut din două bucăți sudate la mijloc.

 

Europa Press RO scrie că autoturismul lovit s-a împrăștiat pe zeci de metri de carosabil și mașina în cauză ar fi “o banală Skoda Octavia, inițial lovită în spate și reparată de un tinichigiu care a sudat alt spate de la altă mașina, fără niciun fel de pricepere. În momentul impactului, Skoda Octavia cu numere Olt s-a rupt în două, pasagerii din spate ajungând toți la spital pentru că au zburat prin aer în momentul accidentului.”

{showtime 25}

“Trei autovehicule au fost implicate într-un accident pe Autostrada A2 pe sensul Constanța către București, la kilometrul 162, în zona localității Cernavodă, județul Constanța, traficul desfășurându-se dirijat, pe banda a doua. În urma accidentului, trei persoane necesită îngrijiri medicale”, anunța sâmbătă, în jurul prânzului, centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

Sursa foto: Europa Press RO

Image
Image