Incendiu puternic la trei terase din Mamaia. Mai multe butelii au expodat!

incendiu terasa mamaia
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un incendiu puternic a izbucnit la o terasă din stațiunea Mamaia. Din cauza vântului puternic, flăcările s-au extins cu repeziciune și la alte două localuri din apropiere. 50 de pompieri au fost trimiși să stingă focul. Cele trei terase au fost distruse de flăcări, iar proprietarul a suferit un atac de panică.

Terasa care a ars ca o torță se află în zona Cazinoului. În momentul izbucnirii incendiului, în local se aflau atât angajați, cât și turiști. Pentru că focul se extindea cu rapiditate, turiștii le-au dat o mână de ajutor pompierilor și au scos din local mesele și scaunele din lemn, relatează Digi24, care mai menţionează că mai multe butelii au explodat din cauza incendiului.

Din cauza vântului puternic, flăcările s-au extins și la alte două terase din zonă, mai arată sursa citată. Intervenția pompierilor a fost îngreunată pentru că hidranții din apropiere nu aveau suficientă presiune la apă.

Proprietarul teraselor a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri la fața locului, iar o persoană care s-a înțepat într-un cui a fost dusă la spital de un echipaj SMURD. Se pare că incendiul ar fi pornit din bucătăria unuia dintre localuri.

Image