fbpx

Jucării contrafăcute și accesorii auto descoperite într-un container în Portul Constanţa

 Jucării contrafăcute și accesorii auto descoperite într-un container în Portul Constanţa

Image
Image

Accesorii auto şi jucării contrafăcute, în valoare de 1,5 milioane de lei, au fost descoperite într-un container în Portul Constanţa. Mărfurile provin din China şi erau destinate unor firme din Bucureşti şi Ilfov.

Garda de Coastă a transmis, joi, că o echipă comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a controlat un container sosit din China, care avea ca destinatari două societăţi comerciale din Bucureşti, respectiv judeţul Ilfov.

În urma verificărilor amănunţite s-a constatat că în container se aflau 11.520 jucării şi 7.140 de accesorii auto, produse care sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute. 

Bunurile în cauză, cu o valoare totală de aproximativ 1.550.000 de lei, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor.

Poliţiştii de frontiera fac cercetări pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Foto politiadefrontiera.ro/ro/garda-de-coasta

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.