fbpx

Mascații au greșit adresa! Au căutat artificii la o firmă de dezmembrări auto!

Image
Image

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Constanța au efectuat o percheziție la punctul de lucru al unei societăți cu profil dezmembrări auto. După jumătate de oră, maxim o oră de răscolit printre bunurile societăţii de dezmembrări auto, poliţiştii au realizat că au greşit adresa: trebuiau să intre într-o altă clădire, situată în aceeaşi curte.

Potrivit replicaonline.ro, joi 14 noiembrie a.c., politiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase al I.P.J. Constanța au efectuat o percheziție la punctul de lucru al unei societăți de pe raza orașului Năvodari, la The Chris Sound SRL, controlată de Marinescu Daniel şi Alexandrache Daniel Nicolae (ambii din Năvodari). Au fost identificate aproximativ 1000 de kilograme de articole pirotehnice din categoriile F1, F2, F3 si F4, depozitate fără îndeplinirea condițiilor legale și s-a stabilit că bunurile în cauză ar aparține unei societăți din Năvodari, aceasta fiind autorizată pentru a efectua operațiuni cu articole pirotehnice, fără a avea însă dreptul de a depozitare astfel de produse pirotehnice. Întreaga cantitate (din câte se pare, adusă din Bulgaria) a fost ridicată în vederea confiscări, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, conform art. 37, lit. a) din Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Potrivit sursei citate, patronul firmei de dezmembrări auto, Andrei Bădrăgan, a confirmat incidentul: "Da, au intrat la mine, au răscolit pe acolo, li s-a spus că nu găsesc la noi artificii, şi au realizat până la urmă că se află la adresa greşită. Nu înţeleg însă de ce informaţiile date presei de poliţişti au rămas eronate, cum că de la noi au confiscat artificii".

Reprezentanţii IPJ Constanţa au confirmat încurcătura.

Precizările oficiale ale IPJ Constanţa:
"Din primele verificări a rezultat faptul că, în locația unde funcționa și o societate comercială cu profil dezmembrări auto, se afla un depozit neautorizat, în care o altă societate închiria un spațiu unde depozita, fără drept, articole pirotehnice.
Mandatul de percheziție a fost pus în aplicare în mod legal, fiind identificată locația în care se afla cantitatea de articole pirotehnice, care a și fost ridicată, în vederea confiscării.
Menționăm faptul că la activitate nu a fost necesară intervenția trupelor speciale, ci au participat polițiști din cadrul S.A.E.S.P.".

Sursă foto replicaonline.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.