fbpx

O componentă a unei rachete, care pare a fi de provenienţă rusească, scoasă la mal de valuri în zona Periboina – Săcele

O componentă a unei rachete, care pare a fi de provenienţă rusească, scoasă la mal de valuri în zona Periboina – Săcele

Image
Image

O componentă a unei rachete, care ajută la propulsare, a fost scoasă la mal de valuri în zona Periboina – Săcele. Obiectul a fost ridicat de pompierii constănţeni, care au precizat că nu prezintă niciun pericol, și va fi predat Ministerului Apărării Naţionale.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că duminică seară, echipajul pirotehnic din cadrul ISU a fost solicitat să intervină pentru ridicarea unui element care se presupune a fi de muniţie, scos la mal de valuri, în zona Periboina – Săcele. 

“La faţa locului, echipajul format din trei subofiţeri şi un ofiţer a identificat obiectul ca fiind booster de rachetă. Acesta a fost ridicat şi depozitat, iar, în cursul zilei de astăzi, va fi predat structurilor specializate din cadrul Ministerului Apărării Naţionale. Obiectul nu prezintă niciun pericol, fiind vorba despre componenta care propulsează racheta”, a anunţat ISU Dobrogea potrivit News.ro.

Potrivit unor surse citate de News.ro, componenta rachetei găsite în zona Periboina – Săcele este de provenienţă rusească.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Foto News.ro

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.