fbpx

O femeie din Constanța a fost reținută după ce și-a agresat fetița de 2 ani și a amenințat-o cu moartea

O femeie din Constanța a fost reținută după ce și-a agresat fetița de 2 ani și a amenințat-o cu moartea

Image
Image

O femeie de 29 de ani din Constanța a fost reținută pentru 24 de ore, iar împotriva ei a fost emis un ordin de protecție după ce aceasta și-a agresat fetița de doi ani și a amenințat că o omoară.

 

Autoritățile au intervenit după ce pe o rețea de socializare au apărut imagini în care se observă cum femeia o loveşte în mod repetat pe fetiţă şi o ameninţă că o omoară pentru că seamănă cu tatăl ei.

“Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au luat la cunoştinţă despre imaginile de pe o reţea de socializare şi au demarat verificările în cauză, stabilind identitatea persoanei. Este vorba despre o femeie, de 29 de ani, din municipiul Constanţa, iar minora agresată, în vârstă de doi ani, este fiica acesteia.

Poliţiştii au înştiinţat D.G.A.S.P.C. Constanţa, iar întrucât tatăl nu se află în tară, minora, împreună cu fraţii acesteia, de 5, respectiv 8 ani, au fost preluaţi de reprezentanţii instituţiei, în vederea dispunerii măsurilor de protecţie socială”, a transmis IJP Constanța.

Filmarea ar fi fost făcută în luna decembrie.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, totodată fiind emis, pe loc, un ordin de protecţie provizoriu împotriva mamei.

“Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă. În cursul zilei de mâine, aceasta va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propuneri corespunzătoare”, a mai anunțat IJP Constanța.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

 

 

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.