Image

O turistă care a fost mușcată de câini pe plaja din Mamaia nu s-a putut vaccina antirabic pentru că Spitalul de Boli Infecțioase este închis în weekend

O turistă care a fost mușcată de câini pe plaja din Mamaia nu s-a putut vaccina antirabic pentru că Spitalul de Boli Infecțioase este închis în weekend
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

O turistă în vârstă de 66 de ani, din Germania, a fost mușcată de câini pe o plajă din nordul stațiunii Mamaia. Când a ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, acesta era închis.

Potrivit ziuaconstanta.ro soțul femeii a povestit că se plimbau pe plajă, când soția sa a fost mușcată de câini. Turista și soțul său au mers de urgență la spitalul din Năvodari, unde victima a primit îngrijiri medicale.

„Totul a început pe data de 28.05.2020 ora 09.00 cu pe plaja de la Mamaia Nord-Năvodari, unde cetățeni străini, trecuți peste 66 de ani ,ne plimbam pe plajă.

În loc de „Litoralul pentru toți”, sloganul potrivit ar trebui să fie „Veniți la noi, că vă mănâncă câinii”.

Un necunoscut s-a apropiat de noi cu o haită de câini (4-5 animale), spunând să nu ne speriem că nu ne mușcă.

După câteva minute, l-am ajuns din urmă pe individ și un câine a atacat-o pe la spate pe soția mea și ia rupt pulpa. Individul a spus ca nu sunt câini lui și s-a făcut nevăzut.

Am luat-o pe soție și am plecat la spitalul din Năvodari, unde doamnele au curățat rana și ne-au trimis urgent la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța despre care știau că s-a redeschis.


În drumul spre Constanța am intrat la Poliția Județeană care și-a declinat competența pentru cazul nostru și ne-a îndrumat către Primărie și Poliția locală. Fiind weekend, la Primărie nu este nimeni care să preia cazul. Chiar și în timpul săptămânii în orarul normal de funcționare nu esti lăsat să intri. Paza de la intrare te mănâncă mai rău decât câini.
În cel mai bun caz ești trecut pe un tabel și dacă ai noroc primești un răspuns la problema ta după 2-3 săptămâni.

Agentul de la Politia locală și-a notat cazul și a spus că va încerca să ia legatura cu Serviciul de ecarisaj dar de luni încolo, că oameni au week-end și nu pot fi deranjați.

În final am ajuns la acel faimos Spital de Boli Infecțioase din Constanța unde era doar un paznic și care ne-a comunicat că spitalul este închis după un incendiu și că numai în timpul săptămânii, într-un container este un medic de serviciu.

La sfârșit de săptămână totul este închis, deci până luni poti să începi să latrii sau mai rău”, a povestit bărbatul, potrivit sursei citate.

Foto ziuaconstanta.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

 

Image
Image