fbpx

Patru persoane, inclusiv o fetiță de 10 ani, stropite cu benzină și incendiate

Patru persoane, inclusiv o fetiță de 10 ani, stropite cu benzină și incendiate

Image
Image

O fetiță de 10 ani, o femeie și doi bărbați au fost stropiți cu benzină și apoi arși de vii.  Cazul incredibil s-a petrecut la Medgidia, iar la mijloc ar fi o reglare de conturi.

 

Potrivit Poliției, în noaptea de 4/5 august a.c., în jurul orei 2.00, la domiciliul unei femei, de 44 de ani s-ar fi deplasat mai multe persoane, care ar fi pătruns în curte și în locuință, unde ar fi început să o lovească pe aceasta și pe membrii familiei sale. Mai mult, după agresiunile fizice, persoanele în cauză le-ar fi stropit cu benzină pe victime, ulterior dându-le foc, după care autorii ar fi părăsit locația.

Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Victimele sunt o minoră, de 10 ani, care prezenta arsuri de gradul 1 și 2, o femeie, de 44 de ani, care prezenta arsuri de gradul 2 și 3, și 2 bărbați, de 41, respectiv 42 de ani, care prezentau leziuni traumatice și arsuri, scrie replicaonline.ro.

În cazul bărbatului de 42 de ani, medicul legist a concluzionat faptul că leziunile produse i-au pus viața în pericol.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de omor calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Trei bărbați, cu vârste între 37 și 57 de ani, sunt anchetați pentru comiterea faptelor. Instanța a dispus, sâmbătă, arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

 Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Foto cu caracter ilustrativ

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.