Patru răniţi după ce ambulanţa în care se aflau s-a răsturnat

Patru răniţi după ce ambulanţa în care se aflau s-a răsturnat
Patru persoane au fost rănite în Constanța după ce ambulanţa în care se aflau s-a răsturnat într-un șanț (Foto: ISU Dobrogea)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

AMBULANTA RASTURNATA Patru persoane au fost rănite după ce ambulanţa în care se aflau s-a răsturnat, în noaptea de joi spre vineri, într-un şanţ de pe marginea unui bulevard din municipiul Constanţa, într-o zonă în care se efectuează lucrări de reabilitare a infrastructurii.

Printre victime este şi un minor, pacient care se găsea în autospeciala Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) împreună cu mama sa, relatează G4Media.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, în accidentul rutier petrecut pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în zona Dacia din municipiul Constanţa, a fost implicat şi un taxi.

Ambulanta rasturnata, pe marginea unui bulevard din Constanta

„În accident a fost implicat şi un taxi şi au rezultat patru victime: asistenta, şoferul (membri ai echipajului SAJ) şi pacientul, un minor, împreună cu mama. Victimele, conştiente, au fost preluate de echipaje SAJ şi transportate la spital”, a informat ISU.

Conform SAJ Constanţa, ambulanţa se deplasa către spitalul judeţean, cu semnalele acustice şi luminoase pornite, având o urgenţă.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image