Image

Pe ieftineală! Turişti dormind în maşini, surprinşi în parcările din Mamaia

turisti dormind in parcare Mamaia
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Staţiunea Mamaia reprezintă, în aceste zile, apogeul fiţelor din România, cu tarife de cazare sau chiar şi de închiriere a şezlongurilor care rivalizează sau le depăşesc pe cele din staţiuni cu renume internaţional. Cei care au vrut să aibă parte de distracţie şi lux dar n-au vrut să plătească sume exorbitante pe cazare au găsit o soluţie neaşteptată. Fotografii cu turişti dormind în maşină sau pe iarbă în staţiunea Mamaia au apărut pe reţelele sociale.

Cei de la Reporter Neptun TV au surprins imagini cu o familie care doarme pe jos, într-o parcare din zona Hotelului Albatros.  Aceeaşi platformă online a publicat şi un film cu o familie de turişti care dormea într-o dubiţă, cu uşile larg deschise.  O altă fotografie apărută în aceste zile pe reţelele sociale îl arată pe un turist dormind în portbagajul maşinii parcate în zona centrală a staţiunii Mamaia, informează "Adevărul".

Majoritatea celor care comentează în mediul online aceste imagini laudă iniţiativa turiştilor şi spun că este o alternativă la sutele de lei pe care hotelierii le cer pentru o singură noapte de cazare. Alţii cred că aceste familii „au păţit ceva” şi au fost nevoite să doarmă în maşini sau pe jos. „Poate ceva s-a întâmplat, planurile s-au schimbat … sigur este o poveste tristă în spatele acestei situaţii”, spune o persoană. Desigur, sunt şi păreri conform cărora Poliţia Locală ar trebui să intervină şi să interzică astfel de lucruri, mai notează "Adevărul". Automat, se ridică întrebarea unde îşi fac nevoile şi se spală respectivii turişti şi ce se întâmplă cu tot gunoiul care rămâne în urma lor în parcări.

Image
Image