Preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, Mohammad Murad, şi-a anunţat candidatura la Primăria Constanţa. Sloganul său, “Un primar care te ascultă”

Preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, Mohammad Murad, şi-a anunţat candidatura la Primăria Constanţa. Sloganul său, “Un primar care te ascultă”
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, Mohammad Murad, şi-a anunţat sâmbătă seara, candidatura la Primăria Constanţa ca independent.

Potrivit News.ro, Murad a deschis oficial sâmbătă seara Complexul Amfiteatru – Belvedere – Panoramic, iar cu acest prilej a făcut şi anunţul legat de candidatura la Primăria Constanţa. 

“Am promis că odată cu inaugurarea voi alege o opţiune dacă voi candida sau nu. Cred că a venit momentul să mă apuc de alte proiecte mai importante. Şi de asta m-am îmbrăcat jumătate ca muncitor de şantier, cu acest ciocan în mână şi jumătate în halat de medic care are grijă de oameni şi în special de bătrâni. Da, răspunsul meu este voi candida la funcţia de primar al Constanţei”, a declarat preşedintele FPTR. 

El crede că atunci când cineva are un eşec, trebuie să îşi asume răspunderea, iar clasa politică a eşuat deoarece nu a putut schimba lucrurile în bine în ultimii 30 de ani.

Mohammad Murad a precizat că doreşte să dea înapoi oamenilor tot ce a acumulat până în prezent şi a menţionat că îi respectă pe toţi candidaţii la funcţia de primar al Constanţei. El va candida sub sloganul “Un primar care te ascultă”.

Pentru funcţia de primar al Constanţei şi-au anunţat candidatura până în prezent senatorul PNL Vergil Chiţac, deputatul USR Stelian Ion, fostul ministru al Turismului, Mircea Dobre, fostul preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, fostul preşedinte al Asociaţiei Litoral- Delta Dunării, Corina Martin.

Sursă foto News.ro.

Image