fbpx

Primele concluzii oficiale ale polițiștilor, în ancheta privind accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu

Image
Image

Varianta sinuciderii este exclusă în acest moment în cazul lui Răzvan Ciobanu, au declarat, luni, reprezentanţii Poliţiei Constanţa, care susţin că toate datele de la faţa locului indică faptul că designerul era singur în maşină în momentul accidentului. Declarațiile apar în contextul în care, în ultimele ore, pe rețeleel de socializare au fost lansate fel de fel de ipoteze cu privire la tragicul eveniment din această dimineață.

„Cercetarea la faţa locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanţă de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuşti unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Constanţa, Andreea Munteanu, pentru Mediafax.

Reprezentantul IJP Constanța a subliniat că, la momentul accidentului, victima era singură în mașină și că, în prezent, este exclusă variante unei sinucideri a designerului.

„Având în vedere datele preliminare privind dinamica accidentului, în special configuraţia drumului unde s-a produs, varianta unei sinucideri vehiculată pe reţele de socializare ori canale de informare media nu poate fi luată în calcul la acest moment. De asemenea, precizăm faptul că, întrucât şoferul a fost găsit în exteriorul autoturismului, concluzia preliminară formulată a fost că acesta nu ar fi purtat centura de siguranţă”, a adăugat Andreea Munteanu, potrivit Mediafax.

În acest caz a fost deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă.

Citiți și:  Dosar de ucidere din culpă în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Ce au găsit anchetatorii la locul accidentului

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.