fbpx

Record mondial doborât de Hospice Casa Speranţei

Image
Image

Hospice Casa Speranţei a doborât, la finele săptămânii trecute, recordul mondial pentru cel mai mare mozaic de baloane format din oameni. Fundaţia a devenit deţinătoarea unui titlu Guinness World Records, se arată într-un comunicat de presă remis luni AGERPRES.

Recordul a fost omologat de reprezentantul Guinness World Records, arbitrul Victor Fenes, după ce a participat la eveniment şi a constatat că au fost respectate toate regulile impuse, printre care şi cea care stipula ca voluntarii să ţină deasupra capetelor baloanele fabricate din materiale biodegradabile, timp de minimum un minut.

"Am organizat această acţiune la Constanţa împreună cu partenerii noştri Carrefour România, datorită faptului că ei au organizat un concert la care i-au avut ca invitaţi pe Andra, 3 Sud Est şi Alex Velea. A fost un ajutor oferit de partenerii noştri, iar pentru participanţii la concert a fost şi o surpriză", a declarat, potrivit AGERPRES, directoarea de comunicare a fundaţiei Hospice Casa Speranţei, Patricia Puşchilă.

Mozaicul construit cu sprijinul a 268 de voluntari a reprezentat o inimă, simbol al devotamentului cu care, de 27 de ani, fundaţia oferă îngrijire paliativă gratuită pacienţilor săi.

Sursa foto: HOSPICE Casa Sperantei / Facebook

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.