Tânăra din Constanța care a acuzat că i s-a făcut rău de la câteva guri de apă plată: “Producătorul apei ne-a asigurat  că va face analize și ne va ține la curent cu rezultatele”

laborator analize apa
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Alexandra Lascu, tânăra din Constanța care acum două zile a relatat că ea și soțul ei au ajuns la Urgențe după ce au luat câteva guri de apă plată dintr-o sticlă abia desfăcută, a revenit cu precizări. Postarea sa pe o rețea de socializare a devenit virală, ajungând inclusiv la producătorul la care făcea referire femeia.

Constănțeanca spune că a primit asigurări, de la reprezentanții companiei, ca vor fi făcute analize și că, din datele de până acum, lotul la care se referea primul său mesaj nu ar fi avut probleme. Tânăra se declară în continuare dezamăgită de modul în care au reacționat autoritățile, în momentul în care a vrut să reclame problema.

„Pentru ca s-a creat asa un mare interes pentru incidentul nostru cu apa si pentru ca nu vreau ca el sa fie speculat de fel de fel de oameni, in cautare de sensational, revin cu ce s-a mai intamplat intre timp. Sper ca povestea sa se termine cat mai repede, pentru ca nu face bine nimanui, nici noua (zeci de telefoane si mesaje de la diversi) si nici lor.

Producatorul apei ne-a asigurat  ca va face analize si ne va tine la curent cu rezultatele, in cel mai scurt timp.

Ne-au transmis deja rezultatele contraprobelor pastrate in fabrica, sunt in regula, deci, asa cum am mai zis, este clar ca nu sunt probleme cu lotul respectiv si nu exista motive de ingrijorare pentru cei care au mai cumparat din acelasi lot.

Din experientele avute pana acum si la cum sunt tratate problemele clientilor, nu ma asteptam sa fie asa de deschisi si sa se miste repede. M-au asigurat ca s-au facut verificari si intern si totul este ok. Va dati seama ca a fost o situatie delicata si pentru ei.

La momentul de fata nu am putut stabili cu certitudine legatura dintre apa consumata si simptomele noastre medicale.

Noi am fost foarte ingrijorati de lipsa de reactie a autoritatilor si plimbatul de la o institutie la alta, intr-un moment critic pentru noi. Acum stim ca macar cuiva ii pasa si ne bucuram ca sunt asa deschisi” susține femeia care, între timp, a șters de pe pagina sa de Facebook pozele publicate inițial, inclusiv cu sticla de apă din care băuse. „Pentru cei care comentează aiurea as vrea sa va spun ca nu este cazul. Nu a primit nimeni amenințări și nici plicuri cu bani cum am văzut in comentarii. Am șters pozele cu sticla deoarece lotul a fost verificat și este in regula și dacă citiți in postare încă apare firma. Nu lauda nimeni pe nimeni, pur și simplu am apreciat implicarea pentru soluționarea problemei. Completarea a fost făcută pentru a se lămuri situația. Când o sa am alte informații o sa revin cu ele. Dacă ar fi fost rezultatele altele și as ascunde o problema înseamnă ca as face rău altor oameni”, a mai scris Alexandra Lascu.

Foto cu caracter ilustrativ

Image