fbpx

Trei transporturi agabaritice, al căror traseu include Autostrada Soarelui, anunțate în perioada 11-20 iunie

Image
Image

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa a anunţat, marţi, că trei transporturi agabaritice de piese industriale metalice se vor desfăşura în perioada 11 - 20 iunie, traseul acestor autovehicule incluzând Autostrada Soarelui.
Potrivit sursei citate, traseul mijloacelor de transport agabaritice este următorul: Constanţa - A4 - Ovidiu - DN2A - Giurgeni - DN2A - Ţăndărei - DN2A - Slobozia - DN2A - Urziceni - DN2 - Afumaţi - DNCB - Intersecţia cu DJ 401 (IMGB) (judeţul Ilfov). Autovehiculele au lăţimea maximă de peste 6 metri, iar etapele de desfăşurare a acestor transporturi sunt stabilite de poliţia rutieră.

“Lăţimea maximă a vehiculelor este 6,37 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. Menţionăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră. Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu”, a menţionat DRDP Constanţa.

Imagine cu caracter ilustrativ, sursă Hunedoara Liberă.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.