fbpx

Trupul unui bărbat a fost descoperit plutind pe apă în portul Constanța

Trupul unui bărbat a fost descoperit plutind pe apă în portul Constanța

Image
Image

Trupul unui bărbat care plutea pe mare a fost zărit, în această dimineață, de către un marinar, în Portul Constanta. Marinarul a anunțat imediat, prin radio, Căpitănia, care a chemat poliția și pompierii pentru a scoate trupul neînsuflețit din apă. Mai multe echipaje de urgență au ajuns pe chei, iar bărbatul a fost scos pe mal. Din păcate, acesta era deja mort iar medicii de la ambulanta nu au mai putut face nimic pentru el. 

Potrivit antena3.ro, polițiștii au început ancheta iar procurorii vor încerca să afle cu exactitate ce s-a întâmplat, dacă a fost vorba de un accident sau de o sinucidere. Trupul bărbatului a fost dus la morgă pentru a se stabili cu exactitate cauzele morții.

”În această dimineață, în jurul ore 08:15, polițiștii din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi maritime au fost sesizați  prin apel la 112 că o persoană ar pluti în acvatoriul portului Constanța. De îndată polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 68 de ani. Conform primelor cercetări, s-a constatat că nu sunt prezente urme de violență la nivelul feței sau trupului, iar trupul acestuia urmează a fi ridicat și transportat în vederea efectuării necropsiei. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Cristina Gavriloaie, purtător de cuvânt IPJ Constanța, potrivit sursei citate.

Foto: antena3.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.