fbpx

Un adolescent de 16 ani a tras cu pistolul în trafic, spre un alt șofer

Un adolescent de 16 ani a tras cu pistolul în trafic, spre un alt șofer

Image
Image

Incident șocant în trafic! Un adolescent de 16 ani a tras cu arma spre un alt șofer, după o șicanare în trafic.

Şoferul a reușit să fugă şi a alertat poliţiştii, care au reușit să îl identifice pe tânăr și să îl ducă la audieri. Potrivit Antena 3 CNN arma adolescentului ar fi fost un pistol cu bile care nu poate fi folosită în public şi nici de persoanele sub 18 ani.

Bărbatul asupra căruia s-a tras cu arma povesteşte că adolescentul de 16 ani ar fi intrat cu maşina pe o stradă cu acces interzis. Maşinile celor doi s-au oprit la mică distanţă, faţă în faţă. A urmat un schimb de replici. Băiatul de 16 ani a scos pistolul, l-a îndreptat spre mașina în care se afla celălalt şofer şi a tras.  ”I-am făcut semn să se dea în stânga să trec să îmi vad de treaba mea. Și a scos pistolul”, povestește bărbatul. 
Adolescentul avea un pistol de tip airsoft, au constat anchetatorii. Imediat după ce s-a tras asupra lui, șoferul a demarat în trombă, a părăsit zona în viteza şi a alertat polițiștii. Anchetatorii l-au găsit rapid pe adolescentul pistolar. Acesta a fost dus la audieri în prezenţa părinţilor.  

”În cauză s a întocmit dosar penal pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și amenințare. A fost identificată și ridicată în vederea confiscării arma cu bile pe care acesta ar fi folosit-o. Minorul a fost sancționat contravențional, în baza Legii nr. 295/2004, cu amendă în valoare de 1.005 lei, precum și în baza O.U.G 195/2002, cu amendă în valoare de 145 de lei”, a precizat Olimpia Ceara, purtător de cuvânt IPJ CTA, conform sursei citate.

Conform legii, minorii nu au voie să dețină arme de tip airsoft şi în plus acestea nu pot fi folosite în spații publice. 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Foto ilustrativ, digi24.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.