Un bărbat a murit, în Olimp, salvând doi copii de la înec. Victima era membru al partidului lui Victor Ponta

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Tragedie, sâmbătă, pe plaja din Olimp. Doi copii au fost salvați în ultima clipă de la înec de un bărbat care nu a mai reușit, însă, să ajungă la mal.

La momentul respectiv, pe plajă era arborat steagul roșu, semn că intrarea în mare era interzisă din cauza valurilor și a curenților foarte puternici.

La scurtă vreme după producerea nenorocirii, Victor Ponta, președintele ProRomânia, a anunțat că bărbatul care a murit înecat, salvând doi copii, era membru al partidului său, și a transmis un mesaj de condoleanțe familiei îndoliate.

"Suntem toţi şocaţi şi devastaţi din cauza tragediei care a avut loc azi la Olimp / suntem alături de familia şi prietenii colegului nostru cu adevărat erou - care azi şi-a sacrificat viaţa pentru a salva doi copii (nu erau copiii săi nici măcar nu îi cunoştea - pur şi simplu i-a văzut în pericol şi, alături de Octavian, un alt coleg al nostru la fel de curajos, le-a sărit în ajutor)!

Am anulat imediat toate evenimentele pe care le mai aveam programate în cadrul Şcolii de Vară a tinerilor ProRomania / Ne dorim ca Dumnezeu să îl primească pe colegul nostru erou - şi noi toţi să învăţăm ce este bun din sacrificiul lui!

Dumnezeu să îl odihnească!" a transmis fostul premier.

Din păcate, sâmbătă a fost o zi neagră pe litoralul românesc. Și la Mamaia, doi frați, în vârstă de 17 și 18 ani, au murit înecați. Ei au fost căutați de scafandri și scoși la mal în stare de inconștiență. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au dat rezultat.

Salvamarii au recuperat, ieri, din valuri, în jur de 20 de persoane care au fost la un pas de înec. Din păcate, turiștii au ignorat avertismentele salvatorilor, care au arborat steagul roșu pe toate plajele, și s-au avântat în valuri.

Foto cu caracter ilustrativ (sursa: radioconstanta.ro)

 

Image
Image