Un bărbat a murit și un altul a fost rănit, după ce au fost împușcați cu o armă de vânătoare

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Două persoane au ajuns luni la spital, după ce au fost împuşcate. Primele informaţii arată că este vorba despre un scandal izbucnit între două tabere.
Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, citate de Libertatea, victimele îl cunoșteau pe agresor. Cei doi bărbați au intrat peste acesta în casă, unde a izbucnit un conflict. Bărbatul i-a împușcat apoi cu o armă de vânătoare, pe care o deținea ilegal. Unul dintre bărbați a fost rănit în zona abdomenului și a intrat apoi în stop cardiorespirator. Al doilea a fost rănit în zona piciorului.
Cei doi au fost transportați cu mașini civile la spital, ambulanțele solicitate la fața locului nemaigăsind pe nimeni. 

„În urma unui apel 112, în jurul orei 12:30, a fost sesizat faptul că două persoane ar fi fost împuşcate cu o armă de vânătoare. Poliţiştii constănţeni s-au deplasat la locul faptei, unde l-au găsit pe bărbatul, de 42 de ani, din Mangalia care ar fi tras către două persoane, rănindu-le. Este vorba despre doi bărbaţi, ambii de 44 de ani, unul rănit la nivelul membrului inferior, celălalt în abdomen”, au arătat poliţiştii constănţeni, potrivit MEDIAFAX.

Sursă foto Libertatea.

 

Image