Un copil în vârstă de 6 ani a murit după ce a fost muşcat de câini

Un copil în vârstă de 6 ani a murit după ce a fost muşcat de câini
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un copil de 6 ani a fost atacat de un câine fără stăpân și a murit, în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita. Dramaticul eveniment s-a produs în comuna Albești, localitatea Cotul Văii din județul Constanța. În urma unui apel la 112 s-a anunțat că un copil în vârstă de 6 ani prezintă multile plăgi mușcate, după ce a fost atacat de câini.

La fața locului au intervenit 2 echipaje SMURD și o ambulanță a SAJ Constanța. 

"Luni, în jurul orei 12.50, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un minor, de 6 ani, ar fi fost mușcat de către un câine.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un câine fără stăpân. 

La fața locului a ajuns și un echipaj al ambulanței, care, din nefericire, a constatat decesul copilului. 

Din primele cercetări a reieșit faptul că, minorul, un băiat de 6 ani, se afla pe stradă, în fața imobilului în care locuiește. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, totodată fiind efectuate cercetări cu privire la stabilirea tutor împrejurărilor care au condus la acest eveniment nefericit", a transmmis IPJ Constanța potrivit realitatea.net.

 

Foto ilustrativ, infotulcea.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image