VIDEO: Un elev s-a aruncat de la o fereastră aflată la etajul doi al Liceului „George Călinescu” din Constanța

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Militarii din cadru ISU Dobrogea au fost solicitați marți, 21 ianuarie a.c. pentru a interveni la un liceu din municipiul Constanța.

Potrivit replicaonline.ro, este vorba despre un copil în vârstă de 12 ani care a căzut de la înălțime la Liceul „George Călinescu” din Constanța. Au intervenit SMURD B și SMURD C din cadrul detașamentului Palas. Copilul nu era în timpul orei, evenimentul petrecându-se înainte de începerea primei ore de curs.

Din primele informații, băiatul era conștient. El ar fi căzut de la etajul doi al liceului.
Acesta a fost evaluat medical și este transportat la spital pentru investigații medicale amănunțite.

Inspectoratul Școlar Județean Constanța s-a autosesizat. „Un elev de clasa a VI-a de la Liceul Teoretic G. Calinescu Constanta s-a aruncat de la o fereastra de pe holul institutiei (etaj 2) in aceasta dimineața” transmite purtătorul de cuvânt ISJ, Mari Mrejeru.

Marți, 21 ianuarie, în jurul orei 07.50, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că un băiat, de 12 ani, elev al Liceului „George Călinescu” din municipiul Constanța, ar fi căzut de la etajul 2 al unității de învățământ. Copilul a suferit multiple traumatisme și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii constănțeni efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

„Copilul a fost investigat și este conștient și cooperant însă va intra în curând în operație”, a transmis Crina Kibedi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

Sursă foto/video replicaonline.ro

Image