fbpx

VIDEO: Un elev s-a aruncat de la o fereastră aflată la etajul doi al Liceului „George Călinescu” din Constanța

Image
Image

Militarii din cadru ISU Dobrogea au fost solicitați marți, 21 ianuarie a.c. pentru a interveni la un liceu din municipiul Constanța.

Potrivit replicaonline.ro, este vorba despre un copil în vârstă de 12 ani care a căzut de la înălțime la Liceul „George Călinescu” din Constanța. Au intervenit SMURD B și SMURD C din cadrul detașamentului Palas. Copilul nu era în timpul orei, evenimentul petrecându-se înainte de începerea primei ore de curs.

Din primele informații, băiatul era conștient. El ar fi căzut de la etajul doi al liceului.
Acesta a fost evaluat medical și este transportat la spital pentru investigații medicale amănunțite.

Inspectoratul Școlar Județean Constanța s-a autosesizat. „Un elev de clasa a VI-a de la Liceul Teoretic G. Calinescu Constanta s-a aruncat de la o fereastra de pe holul institutiei (etaj 2) in aceasta dimineața” transmite purtătorul de cuvânt ISJ, Mari Mrejeru.

Marți, 21 ianuarie, în jurul orei 07.50, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că un băiat, de 12 ani, elev al Liceului „George Călinescu” din municipiul Constanța, ar fi căzut de la etajul 2 al unității de învățământ. Copilul a suferit multiple traumatisme și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii constănțeni efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

„Copilul a fost investigat și este conștient și cooperant însă va intra în curând în operație”, a transmis Crina Kibedi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

Sursă foto/video replicaonline.ro

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.