Un individ care a vrut să violeze o femeie în Constanța a fost reținut!

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Individul acuzat că ar fi vrut să violeze o femeie, pe strada Timonei din Constanța, se numește Mugurel C. și este cunoscut cu antecedente penale. Potrivit replicaonline.ro, el a mai fost condamnat, în 2007, tot pentru viol. După audieri, el a fost reținut pentru 24 de ore și a fost propus spre arestare.

Polițiștii Secției nr. 5 din Constanța au fost sesizați, în seara de duminică, 28 iulie, despre producerea unui scandal pe o stradă din municipiul Constanța. Deplasată la fața locului, patrula de poliție a identificat un bărbat, de 43 de ani, care ar fi agresat, într-o stație de autobuz, o femeie de 55 de ani, din Constanța. Potrivit celor aflați la fața locului, individul, care ar locui în blocul SNC, ar fi încercat să violeze o femeie, în stația de autobuz, după ce a lovit-o cu pumnul în față.
"A luat o femeie din staţie, i-a pus mana la gură şi a vrut să o violeze, având pantalonii în vine. L-a văzut un om şi a început să-l alerge, apoi l-au prins băieţii de la barul din cartier. Au sunat la poliţie", a relatat o femeie pe reţeaua de socializare Facebook.
Bărbatul a fost condus la sediul secției de poliție pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Suspectul a solicitat ulterior asistenţă medicală, fiind transportat la spital, însoţit de poliţişti.
"După ce a fost transportat la spital pentru asistenţă medicală de specialitate, bărbatul a fost readus pentru audieri şi, în această dimineaţă (luni - n.r.), a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la viol. A fost introdus în arestul IPJ Constanţa", au transmis reprezentanţii IPJ, potrivit AGERPRES.

Sursă foto replicaonline.ro.

Image