fbpx

Un jandarm din Constanța a fost găsit cu gâtul tăiat

Un jandarm din Constanța a fost găsit cu gâtul tăiat

Image
Image

Tragedie în județul Constanța. Un jandarm de la Gruparea Mobilă a fost găsit în locuința sa cu gâtul tăiat.

Potrivit realitatea.net, un vecin a alertat autoritățile. Prima ipoteză este sinuciderea.

Jandarmul a fost găsit fără suflare de un vecin, într-o baltă de sânge, în locuința sa din localitatea Lumina. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de salvatori care au încercat să îl salveze, însă nu au reușit și au declarat decesul victimei.
Politiștii cercetează pe mai multe piste. Prima ipoteză luată în calcul de autorități este sinuciderea.

Conform replicaonline.ro astăzi, în jurul orei 13.30, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 40 de ani, ar fi fost găsit inconștient, într-o anexă a locuinței sale din comuna Lumina. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 40 de ani, din comuna Lumina. Acesta a fost găsit decedat, în garajul locuinței sale, prezentând o plagă tăiată la nivelul gâtului. Polițiștii sunt la fața locului pentru efectuarea cercetărilor, sub coordonarea procurorului militar din cadrul Parchetului Militar Constanța de pe lângă Tribunalul Militar București.
Acesta era jandarm la Gruparea Mobilă ”Tomis”, din Constanța, era căsătorit și avea un copil de un an. El nu era cunoscut ca având probleme familiale, avea toate avizele psihologice la zi și nu avea probleme financiare. Lucra în MAI din 2003.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

 Foto realitatea.net.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.