fbpx

Un mort şi doi răniţi, în urma unui conflict între mai multe persoane

Un mort şi doi răniţi, în urma unui conflict între mai multe persoane

Image
Image

Un bărbat a murit şi alţi doi au ajuns la spital în urma unui scandal iscat în comuna Cogealac, între un un grup de tulceni şi un altul de constănţeni.

Potrivit anchetatorilor citați de Agerpres, cinci persoane au fost reţinute şi sunt audiate în prezent, unul dintre bărbaţii implicaţi în altercaţie, fiind căutat de poliţişti.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa a informat, marţi, că autorităţile au fost alertate luni seara despre conflictul de la Cogealac, petrecut pe stradă, la faţa locului deplasându-se trei ambulanţe ale SAJ şi un echipaj SMURD.

Unul dintre bărbaţi a fost găsit în stop cardiorespirator şi nu a putut fi resuscitat, fiind declarat decesul acestuia, iar alte două persoane au fost transportate la spital, cu un traumatism cranio-cerebral, respectiv traumatism toracic.

Conform procurorilor, şase persoane din judeţul Tulcea au ajuns luni seara la Cogealac pentru a se întâlni cu câteva persoane din localitatea constănţeană, indivizii luându-se în cele din urmă la bătaie.

Când tulcenii au vrut să urce în maşina lor pentru a pleca, unul dintre ei a fost lovit cu o piatră în cap, acesta fiind bărbatul care a decedat.

Persoana căutată de poliţişti este unul dintre tulceni.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.