Un preot a murit într-un incendiu care ar fi fost produs intenţionat

Un preot a murit într-un incendiu care ar fi fost produs intenţionat
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un preot bătrân a murit într-un incendiu care a avut loc luni seara, în satul Petroşani din Constanţa. Din primele informaţii, incendiul care a cuprins casa de circa 200 de metri pătraţi, ar fi fost produs în mod intenţionat.

"La ora 23:46, am fost solicitati prin apel unic de urgență 112 pentru a interveni la un incendiu izbucnit la o casa pe str. Crizantemei din localitatea Petroșani. Din primele momente s-au deplasat spre locul solicitării o autospecială de stingere din punctul temporar de stingere Valea Dacilor, precum şi o autospecială de stingere și un echipaj SMURD tip B din cadrul Gărzii 2 Chirnogeni. Incendiul se manifesta generalizat, la o casă de aproximativ 200 mp.
Din păcate, în interiorul casei a fost găsită o persoana de sex masculin, decedată, carbonizată.
Intervenția s-a încheiat în jurul orei 04:35, cauza probabilă a incendiului fiind acțiunea intenționată", se arată în comunicatul remis presei, citat de antena3.ro.

Arhiepiscopia a transmis un mesaj de condoleanţe, în care spune şi că nu crede că focul ar fi fost pus intenţionat. "Am aflat și noi cu stupoare și îndurerare de acest cumplit eveniment. Ne rugăm pentru sufletul părintelui adormit în acest tragic accident. Ne este foarte greu să credem că incendiul ar fi fost produs intenționat. Din datele noastre, nu avea motive să facă așa ceva.
Sperăm ca autoritățile să ne lămurească în scurt timp cine ar fi putut provoca incendiul", se arată, potrivit sursei citate, în mesajul transmis de Arhiepiscopie.

Foto Antena3.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image