Un tânăr de 29 de ani, vecin cu victimele, ar fi autorul violului și crimei de la Corbu. Totul pentru 250 de lei

Un tânăr de 29 de ani, vecin cu victimele, ar fi autorul violului și crimei de la Corbu. Totul pentru 250 de lei
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Ministerul Afacerilor Interne a anunțat vineri seară că presupusul criminal de la Corbu a fost prins și este audiat la poliție în cazul crimei care a îngrozit comuna constănțeană.

 

“În această dimineață, în jurul orei 03.45, polițiștii Secției 5 Rurală Cogealac-IPJ Constanța au fost sesizați, prin apel 112, de către o minoră, de 15 ani, cu privire la faptul că o persoană ar fi pătruns în locuința sa, din localitatea Corbu și ar fi întreținut, prin constrângere, raporturi sexuale cu sora sa, în vârstă de 20 de ani, iar tatăl lor ar fi fost înțepat în zona abdomenului cu un corp ascuțit.

Ajuns la fața locului, echipajul medical a constat din păcate decesul bărbatului, în vârstă de 41 de ani. Precizam faptul că tânăra, de 20 de ani, victimă a infracțiunii de viol, a fost transportată la spital, pentru îngriji medicale de specialitate.

De urgență, a fost constituită o echipă complexă de cercetare la fața locului, coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Din echipa de cercetare fac parte polițiști de investigații criminale din cadrul I.P.J. Constanța, precum și specialiști ai Direcției de Investigații Criminale și ai Institutului Național de Criminalistică din Poliția Română.

În urma activităților desfășurate, vă informăm că, la acest moment, la sediul Poliției orașului Năvodari este audiat un bărbat, bănuit de comiterea faptelor.

În cauză urmează a se dispune măsurile legale, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța”, a informat astăzi Ministerul Afacerilor Interne.

Potrivit Europa Press RO, bărbatul suspectat de comiterea faptelor este un tânăr de 29 de ani, vecin cu victimele. Acesta ar fi intrat în casă pentru a jefui familia respective, fiind surprins de bărbatul pe care l-a ucis. Apoi ar fi violat-o pe fiica mai mare a acestuia, de 20 ani, enervat că nu a găsit în casă decât 250 de lei.

 

Sursa foto: captură video Europa Press RO

 

 

 

Image