fbpx

Unul dintre muncitorii implicați în accidentul de la Petromidia a murit. Primele precizări ale Rompetrol

Unul dintre muncitorii implicați în accidentul de la Petromidia a murit. Primele precizări ale Rompetrol

Image
Image

Rompetrol a anunțat sâmbătă seară, într-un comunicat de presă, decesul uneia dintre cele două persoane implicate în accidentul produs în această după-amiază, la Petromidia Năvodari.

 

Potrivit oficialilor companiei, tragicul incident s-a petrecut în timpul unei manevre uzuale, iar accidentul face deja obiectul unei anchete interne.

"În cursul acestei zile, a avut loc un incident pe platforma Petromidia Năvodari, partea de petrochimie (instalația de polipropilenă - PP). Doi angajați ai Rompetrol Rafinare au fost afectați, în cadrul unei manevre uzuale de lucru - prepararea stabilizatorului pentru producția de granule de polimeri.

Echipele de intervenție private și publice au fost la fața locului și au depus toate eforturile pentru stabilizarea și salvarea acestora. În prezent, o persoană, care a răspuns manevrelor de resuscitare, a fost transportată la Spitalul Județean Constanța, iar pentru a doua persoană a fost declarat decesul.

Suntem alături de familiile colegilor noștri și îi asigurăm de întregul suport al Rompetrol Rafinare. Compania a demarat o investigație internă și colaborează strâns cu toate autoritățile competente, pentru determinarea cauzelor incidentului", se arată în comunicatul companiei.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Ilustrație arhivă

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.