Vasile Delicoti, primarul de la Poarta Albă, este cercetat pentru ultraj

Vasile Delicoti, primarul de la Poarta Albă, este cercetat pentru ultraj
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Vasile Delicoti, primarul comunei Poarta Albă, este cercetat penal pentru ultraj. Edilul este suspectat că ar fi „ultragiat pe unul dintre polițiști, prin amenințare directă și aplicarea unei lovituri la nivelul abdomenului“. 

Potrivit ziuaconstanta.ro citând IPJ Constanța, sâmbătă 17 decembrie a.c., în jurul orei 15.40, polițiști Serviciului Rutier au identificat un minor, de 16 ani, care a condus un autoturism pe strada Consilierilor din localitatea Poarta Albă.
În momentul în care tânărul a observat echipajul de poliție a oprit autoturismul, a coborât de la volan și a trecut pe locul din dreapta față, iar la volan a trecut un alt minor, de 16 ani, care a condus în continuare până când a fost oprit de polițiști.

“În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că niciunul dintre cei doi tineri nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 
La fața locului s-a prezentat un bărbat, de 49 de ani, tatăl unuia dintre minori, care a ultragiat pe unul dintre polițiști, prin amenințare directă și aplicarea unei lovituri la nivelul abdomenului. 
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.
Totodată, au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Foto dobrogealive.ro.

Image