fbpx

VIDEO – Bancomat aruncat în aer în timp ce suspecții erau filați de polițiști

VIDEO – Bancomat aruncat în aer în timp ce suspecții erau filați de polițiști

Sursa imagini: Inspectoratul General al Poliției Române

Image
Image

Un bancomat amplasat în Pavilionul Expozițional Constanța a fost aruncat în aer, marți dimineață, de două persoane care au fost săltate imediat de polițiști. Suspecții, un bărbat și o femeie, erau filați se pare, fiind bănuiți că ar mai fi dat recent o astfel de lovitură.

“În această dimineață, polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au prins în flagrant delict două persoane, imediat după ce ar fi aruncat în aer un bancomat, din municipiul Constanța, amplasat în Pavilionul Expozițional Constanța și ar fi sustras banii din interiorul ATM-ului”, au informat reprezentanții IGPR.

Cei în cauză, un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, sunt bănuiți și de comiterea unei fapte similare, în localitatea Castelu, și a unei tentative, prin același mod de operare, comise în Mamaia, spun polițiștii.

În prezent, bănuiții se află la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea audierii, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Din primele informații, în bancomatul aruncat astăzi în aer s-ar fi aflat în jur de 100.000 de lei.

 Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

 

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.