fbpx

VIDEO – Comerciant de canabis reținut în Constanța

Image
Image

Un bărbat din Constanța a fost surprins în flagrant delict în timp ce ar fi încercat să comercializeze canabis. Acesta a fost depistat de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorilor DIICOT, la data de 13 iunie a.c., în timp ar fi vândut 30 de grame de canabis, contra sumei de 1.500 de lei.

Potrivit Replica Online, în urma controlului efectuat asupra autoturismului folosit de bărbatul de 28 de ani, din Constanța, au fost descoperite alte 5 grame de canabis.

Pentru imobilizarea autoturismului folosit de tânărul în cauză, unul dintre polițiști a executat un foc în plan vertical, cu armamentul din dotare, fără a se înregistra victime omenești sau pagube materiale. Bărbatul a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Constanța, iar vineri, 14 iunie, a fost prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.