fbpx

VIDEO 🎦 Un "smardoi" s-a ascuns după iubită când a încercat să se ia de un șofer, dar din mașina aceluia au coborât mascații

VIDEO 🎦 Un "smardoi" s-a ascuns după iubită când a încercat să se ia de un șofer, dar din mașina aceluia au coborât mascații

Image
Image

Scene de "Cascadorii râsului" au avut loc pe stradă, protagonist fiind un scandalagiu care a vrut să pună la punct un șofer. Spre ghinionul său, duba acestuia din urmă era plină de luptători SAS. Mascații au încercat să-l potolească pe individ, dar pentru că acesta nu s-a calmat, l-au luat cu ei.

 

Scenele filmate pe o stradă din Constanța au devenit virale. Un clip care surprinde scandalul a fost publicat inclusiv pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol, alături de un mesaj care arată și că scandalagiul era rău de gură, dar cam atât. Față în față cu luptătorii de la Acțiuni Speciale, a preferat să se cam ascundă după iubită, foarte vocală și ea.

"De Ziua Internațională a Femeii, acest păcălici ne arată cât este de important să ai o femeie în viața ta.

Nu neapărat pentru a o iubi și prețui, ci pentru a te folosi de ea ca paravan să nu ajungă polițiștii la tine după ce ai strigat după ei și te-ai adresat cu apelativul “p&@*e”.
Așa că stimabile doamne și domnișoare, mare atenție la păcălicii și măscăricii din preajma voastră", au scris cei de la Sindicatul Europol.
 
 

Întreg scandalul a început după ce un șofer l-ar fi claxonat pe individul pus pe harță, așa că acesta s-a gândit să-i dea o lecție, neștiind ce transporta conducătorul auto în dubă.  "Mascații" au încercat să-l calmeze pe individ, dar acesta nu s-a potolit, așa că a ajuns să fie încătușat și luat pe sus de polițiști.

 
 
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.