fbpx

VIDEO | Imagini șocante! O femeie s-a aruncat de la balconul apartamentului cuprins de flăcări și inundat de fum, chiar lângă pompierii care ajunseseră la intervenție

VIDEO | Imagini șocante! O femeie s-a aruncat de la balconul apartamentului cuprins de flăcări și inundat de fum, chiar lângă pompierii care ajunseseră la intervenție

Image
Image

Imagini șocante au fost publicate, marți, în urma incendiului violent izbucnit într-un bloc din Constanța. Momentul în care o femeie se aruncă de la balconul inundate de un fum negru și gros, aflat la etajul al șaselea al imobilului, a fost surprins de un martor care filma la locul evenimentului.

Din imagini se vede că la locul incendiului ajunseseră deja echipaje SMURD și de pompieri. Mai mulți membri ai echipajelor de urgență stăteau, pur și simplu, la intrarea în bloc și pe aleea din față, în timp ce femeia escalada balconul. Abia în momentul în care aceasta s-a desprins de balustradă și s-a izbit de pământ, aceștia au reacționat.

Imaginile au fost publicate pe canalul Youtube TOMIS News.

Potrivit Tomis News, apelul la numărul unic de urgență 112 a fost preluat de dispecerul ISU Constanța la ora 09.14. ISU Dobrogea a informat că, în jurul orei 09:23, un apartament din centrul Municipiului Constanța a luat foc. Blocul ar fi situat la mai puțin de un kilometru de sediul ISU. Ambulanța SMURD tip B2 și cele două autospeciale de stingere au fost alertate din cadrul Detașamentului de Pompieri Sublocotenent Fripis Marius Daniel Constanța Oraș, care se află la aproximativ 2 km față de locul producerii incendiului. Primul echipaj care a ajuns la locul intervenției a fost ambulanța SMURD tip B2, la ora 09.21. Autoscara, adusă de la Detașamentului de Pompieri Palas,  a ajuns la locul intervenției la ora 09.27, distanța parcursă fiind de 8 km. Femeia s-a aruncat de la balcon la ora 9.25.

Cristian Mihai Amarandei, inspectorul șef de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța, a declarat pentru sursa citată că „echipa de intervenție a urcat pe casa scării la apartament și a deschis ușa pentru a elibera apartamentul de persoane. Până să ajungă echipa la etaj, femeia ar fi sărit, într-un moment de panică, de la geam. Din apartament a fost scos soțul femeii”. Acesta a adăugat că, „într-o cameră, femeia aprindea lumânări după ce fiul a murit acum cel mult o lună de zile”, punctând că aceasta ar putea fi aceasta cauza incendiului.

Victima, de 57 de ani, a intrat în stop cardio-respirator, iar ulterior a fost declarat decesul acesteia.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.