fbpx

VIDEO - O angajată de la Kaufland Constanța, filmată când așeza, fără mănuși, produsele de panificație neambalate

Image
Image

Un cititor a trimis, pe adresa redacției, o sesizare privind un incident care ar fi fost surprins într-un magazin al rețelei Kaufland. Acesta a postat pe YouTube o înregistrare cu o angajată de la raionul panificație al unui hypermarket din Constanța, femeia fiind surprinsă în timp ce așeza produsele pe rafturi fără a purta mănuși de protecție.

"Kaufland Constanta - Angajatul de pe raionul «panificatie» manipuleaza produsele fara manusi de unica folosinta. Cu mainile goale pune mana pe produsele de panificatie fara pic de rusine fata de clienti incalcand astfel normele igienico-sanitare si punand in pericol sanatatea clientilor", ne-a scris Alex Mihnea.

Nu este prima dată când angajații Kaufland sunt surprinși de clienți pe picior greșit. În mai 2018, într-un magazin al aceleiași rețele, din Pitești, o altă angajată a fost filmată întorcând pâine în cuptor cu coada unei mături.

„Regretăm ceea ce s-a întâmplat la raionul de produse de panificaţie al magazinului din Piteşti (Str. Exerciţiului, nr. 216) şi vă asigurăm că este un caz izolat şi o abatere gravă de la standardele noastre. Siguranţa clienţilor şi normele igienico-sanitare sunt deosebit de importante pentru noi. Avem proceduri interne riguroase şi suntem foarte stricţi în raport cu acestea. Angajata nu le-a respectat şi vom lua toate măsurile care se impun, fiindcă gestul este inexplicabil şi categoric intolerabil. De asemenea, pentru ca aşa ceva să nu se mai întâmple, vom demara şi măsuri suplimentare la nivelul magazinului, ce includ reşcolarizarea angajaţilor şi sporirea controalelor de igienă“, au transmis atunci reprezentanții rețelei.

Totodată, după apariția filmării respective în spațiul public, DSV Argeș a aplicat două sancţiuni în valoare de 1.200 lei personalului care a manipulat cuptorul de pâine, iar ANPC a amendat magazinul cu 10.000 de lei, pentru nerespectarea normelor privind protecţia consumatorului.

Cu privire la incidentul reclamat de cititorul nostru, reprezentanții Kaufland România pot transmite redacției un punct de vedere pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.