fbpx

VIDEO Poliție: Peste şase tone de peşte şi carne cu termen de valabilitate expirat chiar și din 2020. Zeci de persoane audiate după acțiunea de control de la Costinești

VIDEO Poliție: Peste şase tone de peşte şi carne cu termen de valabilitate expirat chiar și din 2020. Zeci de persoane audiate după acțiunea de control de la Costinești

Image
Image

IJP Constanța a transmis, duminică, un comunicat de presă, ca urmare a verificărilor derulate de sâmbătă după-amiază până în această dimineață, la puncte de lucru ale unui operator economic din Costinești. La controale au participat echipaje de Poliție, ANPC, ITM și ANAF, iar în urma descinderilor a fost deschis dosar penal.

“În urma descinderii, care a avut loc la o societate comercială din staţiunea Costineşti, au fost identificate şase camere de congelare, în interiorul acestora fiind descoperite peste şase tone de alimente (peşte şi carne), de diverse categorii şi sortimente, al căror termen de valabilitate era expirat, pentru unele produse încă din anul 2020. Cantitatea de carne a fost indisponibilizată, în vederea distrugerii. Totodată, au fost identificate mai multe înscrisuri utile cauzei, acestea fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor”, a transmis IPJ Constanţa.

Acțiunea a fost derulată de poliţişti din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, cu sprijinul reprezentanților Administrației Județene a Finanțelor Publice Constanța, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța și ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor Constanța, în cadrul unui dosar penal care vizează comiterea mai multor infracțiuni la Codul Muncii (Legea 53/2003), precum și săvârșirea infracțiunii de comercializare de produse alimentare alterate. 

 Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.