7 medici de la Spitalul de Urgență Galați sunt cercetați pentru ucidere din culpă

7 medici de la Spitalul de Urgență Galați sunt cercetați pentru ucidere din culpă
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

7 medici de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă pentru că nu ar fi acordat îngrijiri unui pacient în stare gravă, fapt ce a dus la decesul acestuia, câteva ore mai târziu. Potrivit rechizitoriului, bărbatul s-a dus la spital, în toamna anului trecut, cu simptome de pneumonie, dar a fost plimbat de la un medic la altul, fără să primească tratament și lăsat să aștepte afară, în frig, rezultatul testelor pentru COVID, până a MURIT. Cei 7 sunt cercetați sub control judiciar.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, citat de realitatea.net, victima s-a prezentat, în 30 octombrie 2021, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi cu o stare de rău, dar a fost fiind trimis acasă de personalul de la Unitatea de Primire Urgenţe fără a fi examinat. 

Cadrele medicale i-au recomandat să aştepte ambulanţa pentru testarea COVID, deşi bărbatul era vaccinat cu schema completă şi făcuse şi un test rapid al cărui rezultat era negativ.

A doua zi, el a fost dus cu ambulanţa la spital, cu simptome de pneumonie, respectiv febră, frison, temperatură, dispnee. 

Citește mai mult pe realitatea.net

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Foto realitatea.net.

Image