fbpx

Bărbat arestat pentru trafic de persoane şi deţinere de droguri. Femeia pe care o exploata s-a sinucis

Bărbat arestat pentru trafic de persoane şi deţinere de droguri. Femeia pe care o exploata s-a sinucis

Image
Image

Un tânăr de 20 de ani a fost arestat preventiv pentru trafic de persoane şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu. Anchetatorii au precizat că tânăra pe care inculpatul o exploata sexual s-a sinucis.

Conform unor comunicate transmise, miercuri, de DIICOT şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, citate de Agerpres, în cauză s-a reţinut că, în perioada cuprinsă între toamna anului 2021 şi aprilie 2022, persoana bănuită ar fi recrutat, în vederea exploatării sexuale, prin inducere în eroare (utilizând metoda "loverboy"), o femeie.

"De asemenea, în perioada aprilie - iunie 2022, persoana bănuită ar fi exploatat persoana vătămată, pe care ar fi obligat-o să practice prostituţia în ţară (în municipiile Bucureşti şi Cluj-Napoca) şi în străinătate (Germania), şi-ar fi însuşit cvasitotalitatea sumelor de bani obţinute de aceasta din practicarea prostituţiei. Totodată, pe fondul exploatării sexuale, persoana vătămată s-ar fi sinucis, la data de 25 iunie 2022, prin precipitarea de la fereastra unui apartament situat la etajul 5 al unui bloc de locuinţe, din municipiul Bucureşti, apartament unde aceasta ar fi întreţinut relaţii sexuale contra cost", precizează sursele citate.

Inculpatul a părăsit teritoriul României după decesul persoanei vătămate, revenind în ţară în luna martie a acestui an.

Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate în locuinţa inculpatului a fost descoperită şi ridicată cantitatea de aproximativ 9 grame de canabis.

Bărbatul a fost reţinut, iar, ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Foto ilustrativ, act212.ch.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.