fbpx

Bărbat de 30 de ani arestat pentru că ar fi violat o fată de 14 ani. Fapta s-a aflat abia când asistenta școlii și-a dat seama că adolescenta este însărcinată

Bărbat de 30 de ani arestat pentru că ar fi violat o fată de 14 ani. Fapta s-a aflat abia când asistenta școlii și-a dat seama că adolescenta este însărcinată

Image
Image

O femeie de 42 de ani din județul Galați s-a prezentat, joi, la Poliție, pentru a reclama că fiica de 14 ani a fost violată. Fapta a fost comisă în luna august și ar fi ieșit la iveală când asistenta medicală a școlii la care învață adolescenta a constatat, în urma unui control, că fata este însărcinată.

 

Violul ar fi fost comisă în comuna Corod, unde locuiește familia, iar acuzat de această faptă este un consătean de 30 de ani.

Mama victimei le-a spus polițiștilor că abia joi, în ziua reclamației, ar fi aflat de cele întâmplate, când asistenta medicală de la școala fetei și-a dat seama că adolescenta este însărcinată.

În cauză, fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de viol, iar un procuror  din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci a dispus ca minora să fie examinată medico-legal și să fie evaluată psihologic de specialiști din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Pe 4 noiembrie, după rezultatele evaluărilor, a confirmării sarcinii la adolescentă, precum și după administrarea probatoriului în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore a bărbatului de 30 ani, iar sâmbătă, 5 noiembrie, Judecătoria Tecuci a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.