Bărbatul care s-a filmat în timp ce își bătea copiii în vârstă de 2 și 5 ani a fost reținut

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci au emis miercuri seara o ordonanță de reținere pe numele gălățeanului de 41 de ani care s-a filmat în timp ce își snopea în bătaie copiii, după care i-a trimis imaginile soției aflate la muncă în Anglia.

Se pare că acesta ar fi făcut acest gest pentru a-și convinge nevasta să se întoarcă acasă.

Individul a fost audiat timp de mai multe ore, iar copiii au fost supuși unei expertize medico-legale.

Citiți și: Un bărbat s-a filmat în timp ce își lovea copiii și îi amenința că îi omoară

Anchetatorii l-au reținut pe bărbat, acesta urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit presei locale din Galați, individul îngrijea singur un băiețel de 2 ani și o fetiță de 5 ani, mama copiilor luându-și lumea în cap, în căutarea unui trai mai bun, dar, se pare, și pentru a scăpa de bătăile soțului. Ieri i-ar fi spus acestuia că nu se mai întoarce în țară, veste care l-a scos din minți pe bărbat.

Individul a trimis înregistrarea de 30 de secunde soției, iar aceasta disperată a redirecționat imaginile către nașul de cununie. Acesta a luat imediat atitudine și l-a anunțat pe primarul din Nicorești. Edilul a fost cel care a anunțat Poliția și a semnalat cazul și Prefecturii.

„Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o durată de 5 zile, prin care i-au interzis bărbatului să se apropie de cei doi copii, la o distanță mai mică de 100 de metri și totodată au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie”, a declarat comisarul șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Galați.

Știridegalati.ro anunță că băiețelul și fetița au fost luați de către inspectorii de la Protecția Copilului și, împreună cu bunica paternă, au fost duși într-un centru de plasament.

Mama copiilor a anunțat că va veni în țară peste câteva zile pentru a-și îngriji cei doi copii.

Sursa foto: adevarul.ro

 

Image
Image