Bebeluş aflat în stare gravă după ce mama l-a aruncat într-o latrină

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bebeluş din judeţul Galaţi a fost salvat dintr-o latrină, unde ar fi fost aruncat de mama sa. Copilul a fost dus în stare gravă la spitalul de Pediatrie din oraşul Galaţi, iar mama este anchetată de poliţişti.
Incidentul s-a produs duminică în satul Băleni, din judeţul Galaţi. Poliţiştii au stability că nou-născutul ar fi fost aruncat în latrină chiar de mama sa, o femeie de 33 de ani.
Copilul a fost salvat şi transportat în stare gravă la spitalul de Pediatrie din Galaţi, unde este internat la Terapie Intensivă.
„A fost un apel la 112. Ieri, un bărbat a anunţat că a auzit scâncete de copil dintr-un wc din spatele locuinţei. La faţa locului s-au dus poliţiştii, un echipaj de pompieri şi o echipa SMURD. Copilul a fost resuscitat la faţa locului, apoi a fost dus la spital. Mama are 33 de ani, se pare că ea l-a aruncat în latrină. S-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală a nou născutului de către mamă”, a declarat, potrivit MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.
Imagine cu caracter ilustrativ.

 

Image