fbpx

Doi elevi de la Seminarul Teologic au fost reținuți în cazul crimei din Galați

Image
Image

Doi elevi, în vârstă de 18, respectiv 19 ani, au fost duși la audieri vineri seară, fiind suspecți în cazul omorului de pe strada Traian. Ulterior, aceștia au fost  au fost reținuți pentru 24 de ore. 

Cei doi ar învăța la de la Seminarul Teologic din Galați, potrivit unor surse citate de viata-libera.ro. Ei urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cei doi elevi vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzați de omor, iar procurorii continuă cercetările în acest caz.

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Galaţi, şi-a pierdut viaţa după ce a fost bătut crunt şi înjunghiat în plină stradă. Rudele susţin că bărbatul venise în zonă pentru a ajuta o persoană, care fusese atacată de patru indivizi. Altercaţia s-a terminat tragic pentru gălăţeanul care nu a mai putut fi salvat de medici, aceştia explicând că bărbatul a fost înjunghiat în inimă. Tragedia s-a petrecut, în apropierea Şcolii nr. 20, vineri dimineaţă, în jurul orei 03.00 şi a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă. Pe imagini se vede cum mai mulţi indivizi se fugăresc pe strada Traian, unii dintre ei având bâte în mâini. Persoanele implicate în scandal s-au lovit reciproc, iar bărbatul de 41 de ani este atacat cu pumnii şi picioarele de mai mulţi indivizi, unul dintre ei lovindu-l de mai multe ori cu o bâtă în cap, în ciuda faptului că acesta era căzut la pământ, mai scrie viata-libera.ro.

Citiți și: Bărbat înjunghiat mortal în apropierea unei școli din Galați

Sursa foto: viata-libera.ro

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.