fbpx

În țara pe care PSD se lăuda că a "scos-o din noroaie", delegația ministrului Apelor a rămas împotmolită cu mașina în nămol

Image
Image

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, a mers, marți, în satul Corod, din județul Galați, unde au avut loc inundații. Când delegația era pe drumul spre malul pârâului care s-a revărsat, una dintre mașini a rămas blocată în noroi. Deneș și primarul au împins vehiculul.

Potrivit HotNews, ministrul Apelor a inspectat localitatea Corod, unde au avut loc inundații, după ce un pârâu s-a revărsat. El a vrut să supravegheze modul în care sunt evaluate pagubele din gospodării și din zonele agricole, pentru ca, în funcție de rezultatele evaluărilor, oamenii să primească ajutoare de la stat.

În timpul vizitei, una dintre mașinile din convoiul demnitarului a rămas blocată în noroi. Deneș, ajutat de primarul comunei și de alți oameni, a împins autoturismul.

În timp ce ministrul vizita satul gălățean, localnicii încercau să scoată noroiul din case.

Primarul comunei inundate i s-a plâns ministrului spunându-i că autoritățile centrale nu au făcut nimic pentru a preîntâmpina producerea inundațiilor în zonă, deși comuna a fost lovită și în urmă cu șase ani de două inundații puternice. De atunci, singurele lucrări de apărare au fost făcute cu banii comunității.

Autoritățile centrale aflate la Galați au promis că vor consulta hărțile de risc la inundații pentru a demara lucrările hidrotehnice promise.

Sursă foto HotNews.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.