fbpx

Isterie națională după tragedia de la Timișoara. Încă un bloc evacuat din cauza mirosului suspect

Image
Image

Alertă la Galați, în ziua de Anul Nou, din cauza unui miros suspect simțit într-un bloc de locuințe. Imobilul a fost evacuat, iar pompierii au intervenit, inclusiv cu o autospeciaă trimisă de la Brăila, echipată pentru cercetare chimică, biologică și nucleară.

Polițiștii au stabilit că, în jurul orei 11:00, un bărbat de 63 de ani, locatar al imobilului în cauză, pe fondul unui conflict spontan cu fiul său de 31 de ani, ar fi folosit un spray iritant lacrimogen, pentru a-l da afară din locuință pe acesta, au transmis reprezentanții Poliției Galați, anunțând că bărbații au fost amendați cu cte 500 de pentru „participare și provocare de scandal".

Numeroase alerte de acest fel au fost înregistrate după tragedia petrecută în noiembrie, la Timișoara, când o femeie și doi copii au murit din cauza substanței folosite la dezinsecție.

La finalul lunii noiembrie, un caz similar cu cel de la Galați a fost înregistrat în Prahova, la Liceul Tehnologic Bălțești.

Citiți și:  Dosar penal, la Bălțești, după ce un elev a pulverizat spray lacrimogen în toaleta liceului

Acum mai puțin de două săptămâni, autoritățile au evacuat un bloc întreg din centrul Ploieștiului, tot din cauza unui miros suspect reclamat de locatari.

Citiți și:  FOTO - Un bloc întreg din centrul Ploieștiului a fost evacuat, sâmbătă dimineață, din cauza unui miros suspect. Imagini din timpul operațiunii

Sursa foto: captura video Digi 24

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.