Mama copiilor din Galaţi, bătuţi cu bestialitate de tatăl lor, s-a întors din Anglia

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Copiii bătuţi cu bestialitate de tatăl lor în timp ce acesta îi filma ar putea fi luaţi de mama lor. Aceasta s-a întors din Anglia marţi şi a mers să-şi vadă copiii aflaţi în prezent la o bunică.
Autorităţile fac anchetă şi încearcă să stabilească dacă femeia se poate să aibă grijă de cei mici.

Copiii au fost luaţi de acasă imediat după producerea incidentului violent.
Reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului au decis, la momentul respectiv, să-i ducă temporar la una dintre bunici. Cei doi vor fi luaţi de mama lor, s-a întors din Anglia, dacă femeia va putea să demonstreze că poate să aibă grijă de ei.

Potrivit MEDIAFAX, autorităţile au început o anchetă, iar femeia şi rudele sale se află la Primăria din Nicoreşti pentru a discuta cu reprezentanţii autorităţilor.
„Mama trebuie să demonstreze că poate avea grijă de copii. Are toate drepturile asupra copiilor, are drepturi legale ca orice mamă. Se face o anchetă, sunt întrebaţi şi ceilalţi membri ai familiei despre situaţia creată”, a declarat pentru MEDIAFAX, directorul adjunct al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Galaţi, Ciprian Groza.
Incidentul s-a produs în urmă cu opt zile în comuna Nicoreşti din judeţul Galaţi. În imaginile foarte violente apar cei doi copii, o fată de cinci ani şi un băiat de doi ani, care sunt bătuţi crunt de tatăl lor. Părintele filmează întreaga scenă şi îi ameninţă pe copii că îi omoară. Tatăl violent nu se opreşte din lovituri, deşi copiii plâng şi la un moment dat cad din pat din cauza palmelor primite.
Foto cu caracter ilustrativ.

Citește și: Un bărbat s-a filmat în timp ce își lovea copiii și îi amenința că îi omoară

Image