fbpx

O adolescentă a fost violată în toaleta pentru persoane cu dizabilități a unui mall. Principalul suspect, arestat astăzi

O adolescentă a fost violată în toaleta pentru persoane cu dizabilități a unui mall. Principalul suspect, arestat astăzi

Image
Image

Procurorii din Galați instrumentează cazul unui viol care ar fi avut loc pe 30 noiembrie, într-un mall din oraș. Victima este o fată de 15 ani pe care agresorul a abuzat-o într-o toaletă a centrului comercial. Principalul suspect, se pare fostul iubit al adolescentei, la rândul său minor, a fost depistat după o săptămână.

 

 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați a informat, miercuri, că există un mandat de arestare în lipsă pe numele unui suspect bănuit că ar fi violat-o, pe 30 noiembrie, pe fata de 15 ani.

“În timp ce se afla în incinta unui centru comercial din Galați, inculpatul s-a întâlnit pe holul de duca înspre toaleta situată la parter cu persoana vătămată, în vârstă de 15ani, a determinat-o pe aceasta din urmă să intre într-o toaletă cu destinație specială, unde, prin constrângere și exercitarea de acte de violență, a întreținut un raport sexual cu aceasta, împotriva voinței persoanei vătămate”, au precizat procurorii.

Potrivit Libertatea, agresorul ar fi chiar fostul iubit al victimei, un băiat de 17 ani. Acesta s-a prezentat azi la Poliție, cu avocat, în cursul zilei de astăzi, până acum nefiind de găsit.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Sursa foto: viata-libera.ro

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.