O femeie și-a ajutat fiica să nască și apoi au abandonat bebelușul în grădină

O femeie și-a ajutat fiica să nască și apoi au abandonat bebelușul în grădină
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

O femeie din Galați și-a ajutat fiica să nască, apoi a îndemnat-o și ajutat-o să abandoneze pruncul în frig, în grădină, unde a și murit. Cele două femei au fost arestate preventiv. Potrivit stiripesurse.ro, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au solicitat Tribunalului Galaţi, arestarea preventivă pentru două femei, acuzate de omor calificat.

Din probele administrate până la acest moment, în perioada 9 – 11 noiembrie, una dintre inculpate, după ce și-a ajutat fiica să nască un prunc viu, a îndemnat-o să abandoneze bebelușul, sub motivul că nu are cum să îl îngrijească.

Ulterior, cele două femei - mamă și fiică - au dus nou-născutul în grădina din faţa casei, unde l-au abandonat, expunându-l la temperaturi scăzute, l-au lipsit de îngrijirea necesară şi, astfel, i-au cauzat decesul.

Cererea a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Galaţi, care a dispus luarea măsurii arestării preventive faţă de cele două inculpate, pentru o perioadă de 30 de zile.

Foto ilustrativ: b365.ro.
Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

 

Image
Image