O femeie a fost rănită grav după ce a fost atacată de o haită de câini

O femeie a fost rănită grav după ce a fost atacată de o haită de câini
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

O femeie a fost grav rănită după ce a fost atacată de o haită de câini într-o localitate din județul Galați. Un bărbat care i-a sărit în ajutor a fost și el mușcat. Cei doi au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.


Potrivit viata-libera.ro, incidentul s-a petrecut duminică seara, pe un teren viran, din comuna Vânători, județul Galați, unde femeia în vârstă de 57 de ani aduna urzici.

“Din verificările preliminare, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Galați au stabilit faptul că o femeie, de 57 de ani, domiciliată în Vânători, în timp ce aduna urzici pe un teren agricol, de la marginea localității de domiciliu, a fost atacată de mai mulți câini vagabonzi. Un bărbat, de 44 de ani, domiciliat în municipiul Galați, a auzit țipetele de ajutor ale femeii și a sărit în ajutorul acesteia. A reușit să înlăture pericolul și să oprească acțiunea câinilor, punându-i pe fugă, însă, a fost mușcat, la rândul său, la nivelul membrelor inferioare și superioare”, se arată într-un comunicat al Poliției citat de b1tv.ro.

"Cele două persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, iar femeia a rămas internată din cauza rănilor care i-au fost provocate la nivelul corpului și al capului", a transmis ag. șef. pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, conform viata-libera.ro.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă, cercetările care se efectuează la nivelul Secției 1 Poliție Rurală Galați urmând să stabilească inclusiv cine ar trebui să răspundă pentru lăsarea în libertate a câinilor fără stăpân.

Până la elucidarea situației, reprezentanții unei asociații de protecție a animalelor și polițiști au descins luni dimineață la Vânători, pentru a încerca să captureze câinii de pe terenul unde a avut loc atacul.

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Foto viata-libera.ro

 

Image